Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü

Şanlıurfa’da Gıda Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Açıldı


Şanlıurfa Ticaret Borsası ve Start Fuarcılık Firması tarafından organize edilen “Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı” ziyaretçilere kapılarını açtı.
Şanlıurfa Ticaret Borsası ev sahipliğinde ve Start Fuarcılık firmasının organizasyonuyla bu yıl 3.’sü düzenlenen “Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı” Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün, açılış konuşmalarıyla ziyaretçilere kapılarını açtı.
Konuşmalarının ardından Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş tarafından başarılı çalışmalarından dolayı İl Koordinatörümüz Dr. Sadık Yetim’e plaket takdim edildi.


Plaket takdiminden sonra, protokol fuar alanını gezdi. Çevre illerden de yoğun katılımın olduğu fuarda standımız her zamanki gibi yoğun ilgi gördü.
  Şanlıurfa Valilik ve SGK binalarının arkasında bulunan Cumhuriyet Meydanında açılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı 3- 6 Mart tarihlerinde 10.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.


    Cimer