Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü

İl Koordinatörümüz Dr. Sadık Yetim Türkiye Suudi Arabistan İş Dünyası Buluşması Toplantısına Katıldı


İl koordinatörümüz Dr. Sadık Yetim; Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) desteği, Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) ile Karacadağ Kalkınma Ajansının (KKA) ortak organizasyonuyla, Körfez Ülkeleri ile tarım ve hayvancılık alanında ticareti geliştirmek ve bu ülkelerden Şanlıurfa’ya yatırımcı çekmek amacıyla düzenlenen toplantıya katıldı.
Toplantıya, Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt ve Bahreyn'den 50 girişimcinin, yanı sıra Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Kayyum Heyeti Üyesi Mehmet Emin Bayaslan, Meclis Başkanı Mustafa Taş, Meclis Başkan Yardımcısı M.Reşat Karadeniz, Meclis Üyeleri Halil Peltek, M.Fatih Us, Mustafa Şimşek, Abdurrahman Acı, Mustafa Sarı, Mehmet Erdem, Şehmus Demirel, Servet Güneş, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Hasan Maral ve TYDTA Körfez Ülkeleri Temsilcisi Dr. M. Mustafa Göksu ile davetliler katıldı.
Toplantıda Şanlıurfa’da bulunan yatırım fırsatları hakkında bilgiler verildi. Dr. Yetim, yaptığı ikili görüşmelerde TKDK’nın tarım ve hayvancılık ve buna dayalı sanayinin geliştirilmesine yönelik destekleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Yabancı girişimciler yatırım fırsatlarının çok cazip olduğunu belirterek yatırım olanaklarını değerlendireceklerini söylediler.



    Cimer