Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü

Harran Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Esra SİVEREKLİ İl Koordinatörümüz Dr. Sadık Yetim'i Ziyaret Etti


Harran Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Esra SİVEREKLİ, İl Koordinatörümüz Dr. Sadık Yetim’ i ziyaret etti. Ziyarette TKDK’nın faaliyetleri, Şanlıurfa’ya kazandırılan yatırımlar ve IPARD Programı hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.
Prof. Dr. SİVEREKLİ İ TKDK’nın AB standartlarında, verimli ve karlı şekilde çalışan modern işletmelerin kurulumuna öncülük ettiğini belirtti. 
Prof. Dr. SİVEREKLİ İl Koordinatörlüğümüzün Harran Üniversitesi İİBF Fakültesi son sınıf öğrencileri için düzenlemiş olduğu  "Proje Hazırlama Eğitimi" nden dolayı teşekkür etti, ayrıca TKDK Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü ile Harran Üniversitesi arasındaki işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Dr. Yetim, sürdürülebilir ve modern işletmelerin kurulumunun şart olduğunu söyleyerek, Şanlıurfa’nın hibelerden daha fazla pay alması için yatırımcılara her türlü desteği verdiklerini ifade etti. Dr. Yetim ayrıca bundan sonraki süreçte Harran Üniversitesi ile TKDK  arasındaki işbirliğinin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.
 
    Cimer