Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü

TKDK ve Üniversite İşbirliği Devam Ediyor


TKDK Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü, Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü öğrencilerine ‘‘Proje Hazırlama Eğitimi’’ verdi.
İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim, Öğretim Görevlisi Gönül Sevinç, Araştırma Görevlisi Fatma Öcal Kara, Kurum uzmanları ve Tarım Ekonomisi bölümü öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen eğitimde, Kurum Uzmanları; TKDK faaliyetleri, desteklenen sektörler ve TKDK projelerinin hazırlanma süreçleri hakkında eğitim verdi.
Öğretim Görevlisi Sevinç; programın çok verimli ve eğitici olduğunu belirterek öğrencilerin anlatılan teorik bilgileri uygulamada görme fırsatı yakaladıklarını söyledi. TKDK yatırımlarının Şanlıurfa ekonomisine ve istihdama önemli etkide bulunduğunu belirten Sevinç, TKDK’nın ev sahipliğinden duydukları memnuniyetlerini ifade ederek bu tür etkinliklerin devam etmesinin önemini vurguladı.
Dr. Yetim; Diğer kurum ve kuruluşlar gibi Üniversite ile işbirliğinin de önemeli olduğunu, daha öncede çeşitli çalışmalarda bir araya geldiklerini ve bu işbirliğini daha da geliştirmek için ellerinden gelen her türlü çabayı göstermeye devam edeceklerini ifade etti.
 

    Cimer