Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü

Standımız Gıda Tarım Ve Hayvancılık Fuarında Yoğun İlgi Gördü


Bu yıl beşincisi düzenlenen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı,  Bakan Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba’nın katıldığı törenle açıldı.
Bakan Fakıbaba, Fuar açılışında yaptığı konuşmasına "5. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın çiftçilerimize ve Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını diliyorum’ ’diyerek başladı. Fakıbaba konuşmasında TKDK tarafından Şanlıurfa’ya kazandırılan yatırımlara ve IPARD-II 3.çağrı ile kazandırılacak yatırımlara da değindi. "Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından verilen IPARD hibeleri Şanlıurfa’ya çok değer kattı" diyerek TKDK hibelerinin bölge için önemine vurgu yaptı.
Bürokratlar ve vatandaşlar fuarda yer alan TKDK Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü standına yoğun ilgi gösterdi.
Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, TKDK Başkanı Hakan Kalender ve  beraberlerindeki üst düzey bürokratlar TKDK standını ziyaret ederek , İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim ile  bilgi alışverişinde bulundu.
Bürokratlar, TKDK’nın modern hayvancılığın ve tarıma dayalı sanayinin gelişiminde öncü bir Kurum olduğunu belirterek, AB standartlarında ve istihdama önemli katkı sağlayan işletmelerin Şanlıurfa’ya kazandırılması nedeniyle İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim ve personeline teşekkür etti.

 

    Cimer