Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü

Ak Parti MKYK Üyesi Vildan Polat İl Koordinatörlüğümüzü Ziyaret Etti


Ak Parti Mkyk Üyesi Vildan Polat Koordinatörlüğümüzü Ziyaret Etti. İl Koordinatörümüz Dr. Sadık Yetim’in makamında gerçekleşen ziyarette, TKDK’nın faaliyetleri, Şanlıurfa’ya kazandırılan yatırımlar, TKDK’nın et işleme, süt işleme, su ürünleri işleme, meyve ve sebze soğuk hava depoları ile kesimhanelere yönelik hibeleri ve IPARD Programı hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Polat; Cumhurbaşkanımızın üretime dayalı yatırım yapılmasını çok önemsediğini, TKDK’nın da tam olarak bunu yaptığını belirterek TKDK’nın AB standartlarında, et ve süt üretimi ve işleme, yerel ürünler, zanaatkarlık, kırsal turizm ile yenilenebilir enerji yatırımlarının hayata geçirilmesine öncülük ettiğini böylece tarıma dayalı sanayinin oluşmasını sağladığını ve aynı zamanda Şanlıurfa’nın istihdamına da önemli katkıda bulunduğunu söyledi.

Dr. Yetim; TKDK desteklerinin tamamen üretime yönelik olduğunu, Hükümetimizin yeni ekonomi politikasına uygun olarak AB standartlarında üretim yapan projeleri desteklemeye devam edeceklerini söyledi.
 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Polat; Dr. Yetim’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

    Cimer